ВЕСЕЛА БАРБУКОВА: ОТГОВОРНОСТТА НА МЕДИИТЕ Е СЕРИОЗНО ПОНЯТИЕ И МОЛЯ ДА СЕ СПАЗВА

Автор: 5 GmediA 17:24, 25 февруари 2020
Източник: Фейсбук

Бизнесдамата коментира така във Фейсбук фалшивата новина, че синът й има връзка с певицата Мария: 

"Опростачването върви с пълна сила! Всичко е точно, просто! Хора, съвземете се!

Дори нямаше и да разбера, че семейството ни е част от някакъв пореден фейк, ако не ми се обадиха журналисти от светски издания, за да коментирам за новата връзка на сина ни...

Нямам нищо против фолкпевицата Мария или Ивайло Барбуков, който и да е той /щото Мария поне я знам от публичното пространство/. Но Ивайло Барбуков не е нашият син, нямаме никаква къща в Корфу, още по-малко да я менажираме. А и казано честно, даже никога не сме били на този остров! Да, фамилията ни е рядко срещана в България, но в никой случай не сме единственото семейство, което я носи, но МОЛЯ да не ни се приписват на гърба фейк новини! Някой бил в Ниш, пък казали, че бил в Париж... Не ми се мисли, ако носихме фамилия Иванови или Георгиеви, например, широко разпространени в България, какво още щяхме да разберем за себе си, без да имаме идея за какво става дума!

Отговорността на медиите е сериозно понятие и моля да се спазва! Нашият син не се казва Ивайло, а Добромир! Не познаваме Ивайло Барбуков и не сме в никакви роднински взаимоотношения с този човек! МОЛЯ, също така, да се уважава личното пространство на хората, защото нашият син е сериозно обвързан и подобни простотии могат да причинят проблеми. Опровергавам тези глупости, защото токсините не искам да са част от моето семейство!

Предварително благодаря на всички, които не се включват в опростачването!"

Последни новини

Общо гласували: 16

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
16 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%