КРИСТИАНО РОНАЛДО СЕ ПОХВАЛИ, ЧЕ МАЙКА МУ СЕ Е ВЪЗСТАНОВИЛА ОТ ИНСУЛТА. ВИЖТЕ ИНТЕРЕСЕН РАЗКАЗ ЗА НЕЯ

Автор: 5 GmediA 13:21, 29 март 2020
Източник: Instagram

Кристиано Роналдо се похвали в Инстаграм, че майка му се е възстановила от инсулта, който получи преди 2 седмици и отново е сред семейството си. Португалската футболна легенда се самоизолира заради пандемията от коронавирус в луксозната си резиденция на родния си остров Мадейра.

А ЕТО КАКВО ОТКРИ 5G МЕДИА - ИНТЕРЕСНИЯ И ПОУЧИТЕЛЕН РАЗКАЗ НА СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА ОТ 2014 ГОДИНА ЗА МАЙКАТА НА РОНАЛДО И КАК Е ИСКАЛА ДА ГО АБОРТИРА ЗАРАДИ МИЗЕРИЯТА, В КОЯТО ЖИВЕЕЛО СЕМЕЙСТВОТО.

“До мен в самолета от Фуншал за Лондон седи спортен тип жена, витална и лъчезарна, каквито са повечето хора, които срещнах на остров Мадейра. Тя пътува със сина си за Манчестър - хем на гости, хем да потърсят работа за младия мъж с инженерна специалност; оплаква се, че на острова вече няма достатъчно работа, а на нея би й се искало да живее в Англия, цял живот е общувала с британски туристи, изучила е езика им; мечтае си за промяна, макар че е прескочила 50-те и по стандартите на средата си, вече трябва да се чувства стара, но тя не иска да е пенсионерка, плетяща на две куки прочутите мадейренски дантели...

Така започва разказ на журналистката Соня Колтуклиева за остров Мадейра и майката на великия Кристиано Роналдо. Историята е публикувана в нейния сайт BulgariaNews

И продължава:

... И тя преживява ужаса на българските вложители на КТБ, защото парите й са в банка Еспирито Санто, която изпитва огромни затруднения и ще трябва да бъде спасявана от държавата; медиите пишат, че управляващият представител на мощната милионерска фамилия е забегнал в чужбина с куфари, натъпкани с пари, министри дават безкрайни интервюта по телевизията и тя е объркана кому да вярва. Потупва по рамото сина си и през смях казва: той ще ме направи богата на стари години като Долорес! А коя е Долорес, питам.

Долорес Авейро е майката на Кристиано Роналдо. О, видях я, възкликвам, на витрините на всички книжарници във Фуншал е нейната автобиографична книга "Майка Кураж" (Mae Coragem), Гледах я и по телевизията. От моята събеседничка научавам, че Долорес е описала как щяла да ... абортира Роналдо.

Били много бедни, съпругът й (вече покойник от 2005 г.) бил градинар, любител на чашката, двамата едва издържали трите си деца: едно момче и две момичета. Като разбрала, че отново е бременна, Долорес  отишла на лекар да иска да й направят аборт, но получила отказ, защото нямала пари да си плати. Приятелка я посъветвала да пие гореща черна бира и да изкатери хълма, колкото може по-бързо, така плодът щял да изпадне. Долорес вървяла на бърз ход нагоре по хълмовете, докато припаднала; едва я свестили...

Навсякъде из Мадейра има по някоя следа от Кришчано, както го наричат тук: музей, статуя край брега на океана, снимки на студиото за татуировки, няколко великолепни къщи, които му се преписват без да се знае със сигурност негови ли са...

На хълма Аджуда е бутикът на сестра му Елма, която е 11 години по-голяма от него и за него е била като втора майка; тя е създала модната линия CR7 в мъжки и женски вариант. Елма доста се грижи и за 4-годишния син на Роналдо, чиято майка е неизвестна (!); тя обяснява, че най-напред казала на детето:"Мама е на небето", но  Кристиано и Долорес не одобрили това; като поизрастнал просто го залъгали как майка му е тръгнала на екскурзия, но някой ден ще дойде да го види.

Долорес разказва, че отишла да вземе новороденото от Флорида, защото по това време синът й участвал в световното по футбол в Южна Африка. Американски таблоиди разпространиха през 2010 г. слуха, че бебето е родено от сервитьорка, секс-партньорка на Роналдо за една нощ, на която са били платени 20 милиона долара, за да предаде изцяло попечителството над детето на Роналдо.

Кристиано от няколко години живее с руския топ-модел Ирина Шейк, но няма деца с нея. За Ирина Елма казва: ние сме различни, тя е рускиня, ние сме португалци, но я приемаме като част от семейството. ( б.р. Кристиано и Ирина се разделиха, по-късно тя роди дъщеря на холивудския актьор Брадли Купър, но и с него се разделиха. От 2017 г. Кристиано живее с манекенката Джорджина Родригез - заедно отглеждат близнаците си, големия му син Роналдо и дете от сурогатна майка.)

....Наричат Мадейра островът на вечната пролет; тук никога не става много горещо, макар че слънцето яко прежуря през лятото: от планината се спуска една лека мъгла, наричана мадейренска завеса; така че няма как да се опържиш на плажа или край басейна. Най-прохладно на брега е към Камара де Лобош, където беше нашият хотел Pestana Grand.

 

Б.р.: Преди 2 години Роналдо стана бизнес-партньор на хотелската верига Pestana, чийто създател също е роден на остров Мадейра в много бедно семейство. Брандът Pestana CR7 има хотели във Фуншал, Лисабон, Мадрид и Ню Йорк.

На острова много обичат цветята, те извират отвсякъде.

Фуншал - София

август 2014 г.

Последни новини

Общо гласували: 28

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
25 гласували / 89.29%
Не
2 гласували / 7.14%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 3.57%