СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ЧАКАЙТЕ МАЛКО! НИМА СИ ВЪОБРАЗЯВАТЕ, ЧЕ РАДЕВ ЩЕШЕ ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ БЕЗ ГЕРБ?

Автор: Соня Колтуклиева 13:12, 9 април 2020
Източник: Снимка БГНЕС

Топ журналистката Соня Колтуклиева написа във Фейсбук:

Чакайте малко! Нима си въобразявате, че Румен Радев можеше да стане президент, без помощ от ГЕРБ? Друг път.

1. “Радев спечели. Да благодари на Борисов”, коментар на “Дойче Веле”, 14.11.2016 г..
2. Борисов избра Цецка Цачева, защото беше неизбираема.
3. Борисов предпочете президентът да не бъде от ГЕРБ, защото ЕНП, канцлерът Меркел и едвопейските лидери го посъветваха да не държи цялата власт, защото не изглежда демократично.
4. ГЕРБ не направи предизборна кампания на Цецка Цачева, това беше авто-кампания на Цветан Цветанов. Отворете медиите от 2016 г. и ще видите снимките и коментарите.
5. По места членове и симпатизанти на ГЕРБ бяха съветвани да гласуват на балотажа за Румен Радев. Извадките на социолозите потвърждават това.
6. Румен Радев и Бойко Борисов бяха във великолепни отношения. Даже когато нещо го предизвикваха от президентството, премиерът обвиняваше Иво Христов, началника на кабинета на президента, но никога самия президент.
7. Кога се влошиха отношенията между президента и премиера?Когато КПКОНПИ започна да проверява договорите за работа на Десислава Генчева-Радева във ВВС, защото имаше подаден сигнал. Радев се разгневи на Борисов, тъй като той пряко ръководи КПКОНПИ в качеството си на премиер.
Знам повече, отколкото казвам сега, ще му дойде времето... И без друго всички видяха от публикуваните от прокуратурата СРС-та къде го стяга чипикът ген.Радев.

Та, когато ругаете някой, че е “гербер”, защото “плюе” по “любимия” президент, замислете се върху това, което ви написах.

И нека не се спекулира с 2-та милиона избиратели на Румен Радев. На първия тур той получи 25, 45 % или 973 408 гласа. На балотажа му се преляха гласовете срещу Цецка Цачева.

 

Последни новини

Общо гласували: 9

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ПРЕДПРИЕТИТЕ ОТ МОН МЕРКИ СРЕЩУ COVID-19 В УЧИЛИЩАТА?
Дори ми се струват прекалени
6 гласували / 66.67%
Да, напълно
3 гласували / 33.33%
Не, предпочитам дистанционно образование за децата си
0 гласували / 0%