ТЕОРИЯ НА КОНСПИРАЦИЯТА: НИКИТА МИХАЛКОВ ОБВИНИ БИЛ ГЕЙТС В ЖЕЛАНИЕ ДА ЧИПИРА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Автор: 5 GmediA 09:55, 4 май 2020

Руският режисьор Никита Михалков обвини милиардерът и филантроп Бил Гейтс, че иска да имплантира микрочипове на всички хора на планетата. Той каза това в ефира на авторската си програма „Besogon TV“ .

В новия брой на телевизионното си предаване Михалков заяви, че едно от доказателствата за това е определен патентен номер WO / 2020/060606, който е регистриран от Microsoft Technology Licensing, LLC, основана от Гейтс . Директорът вярва, че вместо ваксинации, компанията възнамерява да сложи чипове на човечеството.

„В човешкото тяло се имплантира чип, който играе ролята на регулаторен орган, за да гарантира, че характеристиките на ежедневната дейност съответстват на някаква криптовалута“, каза Михалков.

Той изрази мнение, че общата цел на чипирането е "намаляване на човечеството", което консумира твърде много "кислород, храна и всичко останало."

Всъщност Михалков е пропуснал важна подробност: Бил Гейтс отдавна се е оттеглил от борда на Microsoft и се занимава от години с фондацията „Бил и Мелинда Гейтс“. Колкото до проекта WO/2020/060606 в него въобще не става дума за микрочипове. Идеята да се анализира и тества телесната активност на човека е много стара и по нея работят десетки учени по света. Основната цел на новата технология е да се насърчава здравословният начин на живот. Като стимул да го правят е възможността да спечелят криптовалута.

Общо гласували: 19

Анкета

КЪДЕ ЩЕ ПОЧИВАТЕ ТОВА ЛЯТО?
На море в чужбина
13 гласували / 68.42%
Няма да почивам
4 гласували / 21.05%
На море в България
2 гласували / 10.53%