ДА НАДНИКНЕМ В ТУЗАРСКИЯ ДОМ НА НИКОЛИНА АНГЕЛКОВА

Автор: 5 GmediA 14:42, 4 април 2019

Министърът на туризма Николина Ангелкова има дом за милиони. В полите на Витоша, в столичния кв. „Драгалевци“ се намира семейният палат на Ангелкова.

Къщата се издига на два етажа, но най-впечатляващото й предимство е необятният двор, гонещ по размер цял стадион.

Огромната градина на министърката била засята със зелена трева. Като тук таме се виждат борчета, зокуми и вечнозелени храсти. Най-красиви били мангнолиите в двора. Които можело да се конкурират с тези на Бойко Борисов. Истинска наслада за окото. Но цялата тази райска площ била оградена с висока ограда. Никой да не може да погледне в двора.

Вътрешният интериор също е на ниво. След като дълго се колебаела в какъв точно стил да обзаведе помещенията, в крайна сметка Ангелкова заложила на по-неутралните цветове, които й създавали уют. Най-много желание и усилия вложила при оборудването на хола, където настоявала да има място за камина. За мебелите си избрала да са от естествено дърво. Стените на жилището били украсени с произведения на изкуството. Любимия кът на семейството обаче бил просторната веранда. Където си пиели сутрешното кафе сред красиви саксии с мушката, предават от електронното издание retro.bg.

В свободното си време Николина и мъжът й гледали да уплътняват в преживявания с дъщеря си Далия и домашния любимец.

Снимки: Личен профил на Ангелкова в Инстаграм

Последни новини

Общо гласували: 28

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
25 гласували / 89.29%
Не
2 гласували / 7.14%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 3.57%